HOME » BEDRIJFSKEUKEN » RESTAURANT

BRANDBLUSSER KEUKEN RESTAURANT


Brandblusser keuken restaurant. Wat is de beste brandblusser voor restaurant keukens? In de webwinkel kunt u de 5 kilo Co2 brandblusser voor restaurant keukens kopen. Erkende brandblusser ontworpen voor het veilig blussen van vloeistof en vloeibaar wordende vloeistof branden. De 5 kilo Co2 brandblusser is in de professionele restaurant keuken de meest toegepaste keuken brand blusser. Een Co2 brandblusser wordt ook wel koolzuurgasblusser en koolzuursneeuwblusser genoemd. Co2 brandblusser om een tot 89 liter vet of olie brand te blussen. In de professionele restaurant keuken heeft u de bluscapaciteit van een of meerdere 5 kilogram Co2 brandblussers echt wel nodig.


Brandblusser keuken restaurant. Co2 brandblussers voor restaurant keuken en keuken van iedere andere horecagelegenheid waar gebakken en gefrituurd wordt. Prima Co2 brandblusser met keurmerk en CE. Co2 brandblusser 5 kilo levering inclusief stevige Co2 brandblusser ophangbeugel. Met een Co2 brandblussers is het veilig en zonder gevaar voor elektrocutie en zonder blusschade mogelijk om in brand staande keukenapparatuur te blussen. Welke Co2 brandblusser is het best in restaurants? De 5 kilo Co2 brandblusser is veruit de beste keukenbrandblusser in keukens van restaurants. Een Co2 brandblusser kunt u kopen met 2 kg en 5 kg inhoud. De 2 kilo Co2 brandblusser heeft 34B blusrating wat voldoende is voor het veilig blussen van een kleine vet of olie brand. Een Co2 brandblusser 5 kilo heeft blusrating 89B waarmee een grote frituurvet brand en oliebrand is te blussen. Co2 brandblussers gelden in gebouwen volgens het Bouwbesluit als aanvullend op 6 liter schuimblussers. 


Het is natuurlijk toegestaan om een of meerdere 5 kilo Co2 brandblussers in de keuken van uw restaurant te hangen. Hang wel 6 liter schuimblussers in het bezoekersgedeelte van uw restaurant of horecagelegenheid. Volgens het Bouwbesluit moet elke gebouwbezitter voldoen aan de minimale eisen die gesteld worden aan de basisbrandbeveiliging in gebouwen. Met draagbare schuimblussers met 6 liter inhoud voldoet u precies aan de minimale eis. Als innoverende groothandel in brandblussers in de webwinkel nu ook de tien jaar lang onderhoudsarme schuimblusser 6 liter kopen. Het ophangen van brandblussers dient volgens richtlijn NEN-EN-ISO 7010 te geschieden. Dit houdt in dat zowel de 6 liter schuimblusser en de 5 kilogram Co2 brandblusser op montagehoogte  van 1 meter vanaf de vloer aan de muur dient te worden opgehangen.


Brandblusser keuken restaurant kopen? Neem gerust contact op.