brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » BEDRIJFSKEUKEN » RESTAURANT

BRANDBLUSSER KEUKEN RESTAURANT


Brandblusser keuken restaurant. Wat is de beste brandblusser voor restaurant keukens? In de webwinkel kunt u de 5 kilo Co2 brandblusser voor restaurant keukens kopen. Erkende brandblusser ontworpen voor het veilig blussen van vloeistof en vloeibaar wordende vloeistof branden. De 5 kilogram Co2 brandblusser is in de professionele restaurant keuken de meest toegepaste keuken brand blusser. Een Co2 brandblusser wordt ook wel koolzuurgasblusser en koolzuursneeuwblusser genoemd. Co2 brandblusser om een tot 89 liter vet of olie brand te blussen. In keukens van restaurants is de bluscapaciteit van een of meerdere 5 kilo Co2 blussers nodig. Ook in de webshop professionele vetblussers en blusdekens voor keukens van restaurants.


Brandblusser keuken restaurant. Co2-brandblussers voor restaurant keuken en keuken van iedere andere horecagelegenheid waar gebakken en gefrituurd wordt. Prima Co2 brandblusser met Rijkskeurmerk. Co2 brandblusser 5 kilogram levering inclusief stevige Co2 brandblusser ophangbeugel. Met een Co2 brandblusser veilig en zonder gevaar voor elektrocutie plus zonder blusschade in brand en onder spanning staande keukenapparatuur blussen! Welke Co2 brandblusser is het beste in restaurants? De 5-kilo-Co2-brandblusser is veruit de beste keukenbrandblusser in keukens van restaurants. Een Co2 brandblusser kunt u kopen met 2-kg en 5-kg inhoud. De 2 kilo Co2-blusser heeft 34B blusrating wat voldoende is voor het veilig blussen van een kleine vet of olie brand. Een Co2 brandblusser met 5-kilogram inhoud heeft blusrating 89B waarmee een grote frituurvet brand en oliebrand is te blussen. Co2 brandblussers gelden volgens het Bouwbesluit als aanvullend op 6 liter schuimblussers. Hierom hebben wij in de webshop 6-liter-vetblussers met schuim.


Het is natuurlijk toegestaan om een of meerdere 5 kilo Co2 brandblussers in de keuken van uw restaurant te hangen. Hang wel 6-liter-schuimblussers in het bezoekersgedeelte van uw restaurant of horecagelegenheid. Volgens het Bouwbesluit moet elke gebouwbezitter voldoen aan de minimale eisen die gesteld worden aan de basisbrandbeveiliging in gebouwen. Met draagbare schuimblussers met 6 liter inhoud voldoet u precies aan de minimale eis. Als innoverende groothandel in brandblussers in de webwinkel nu ook de tien jaar lang onderhoudsarme-schuimblusser met 6-liter inhoud online kopen. Het ophangen van brandblussers dient volgens richtlijn NEN-EN-ISO 7010 te geschieden. Dit houdt in dat zowel 6-liter schuimblussers en 5-kilogram Co2-brandblussers op een montagehoogte van 1 meter, vanaf de vloer gerekend, aan de muur dienen te worden opgehangen.


Brandblusser keuken restaurant kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb