brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » WONING » FRITUURBRAND BLUSSEN

Brandblusser frituurpan. Een frituurpan blussen moet veilig gebeuren. Een frituurbrand of brandende pan met olie of vet zijn de meest voorkomende oorzaken van brand in keukens. De bekende vlam-in-de-pan ontstaat doordat zeer hete olie of vet oververhit is geraakt. Wanneer vet of olie in een friteuse of pan boven de zelfontbrandingstemperatuur komt dan kunnen deze beide brandbare vloeistoffen bij zowel een gasfornuis als bij een elektrisch fornuis al vrij snel vlam vatten. Schakel bij brand in friteuse of pan direct friteuse, gas- of elektrisch fornuis en afzuigkap uit. Blus vervolgens met een vetbrandblusser. 


Frituurbrand blussen. Blus een in brand staande friteuse of pan met vet nooit met water omdat hierdoor een steekvlam ontstaat. Belangrijk is dat er een brandblusser nabij de friteuse of pan is zodat u een frituurbrand snel kunt bestrijden. Wat is de beste brandblusser om een frituurbrand te blussen? Een frituurvet of oliebrand in de keuken vraagt om een ander blusmiddel dan voor het blussen van hout of textiel dat in de brand staat. Omdat de temperatuur van in brand staand frituurvet of olie bij brandblussing snel omlaag gebracht moet worden. Hiernaast is het van essentieel belang dat met het keuken blusmiddel het gehele oppervlak in de frituurpan met een schuim foamfilm afgedekt wordt. Het afdekken van het brandende frituurvet of olie zorgt ervoor dat er geen nieuwe zuurstof meer tot de brand kan toetreden. In de webwinkel nu onderhoudsvrije keuken sprayblussers voor particuliere keukens en Co2-blussers of vetblusser voor bedrijfskeukens.


Wat is de beste brandblusser voor snackbars, pizzeria, hotelkeuken of keuken van een restaurant? Wij hebben voor u de metalen vet-brandblusser echter ook de goedkopere 5-kilogram-Co2-brandblusser. Meest verkochte brandblussers voor keukens van Horeca ondernemingen. De 5 kilo Co2 brandblusser is dus in de professionele keuken feitelijk de meest toegepaste brandblusser. Een Co2 brandblusser wordt ook koolzuurgas brandblusser genoemd en kan tot 89 liter vet of olie blussen. In een grote professionele keuken heeft u met deze brandblussers een groot blusvermogen. Webwinkel keuken brandblussers voor particuliere keuken, bedrijfskantine of Horecabedrijf per IDeal kopen.


In de professionele Horeca grootkeuken en in privé keukens van particuliere huishoudens wordt veel elektrische apparatuur ondergebracht. De kans op brand in de keuken neemt hierdoor toe. Een brand in een keuken hoeft niet direct door vervuild frituurvet of olie te komen. Elektriciteit kan de oorzaak van brand zijn. Keukenapparatuur bevat temperatuurbeveiligingen welke stuk kan gaan. Heeft u het vermoeden dat een elektrisch apparaat in bedrijf of thuis in de loop der tijd brandgevaarlijk is geworden, voer deze af. Sprayblussers, Co2-blussers en vetblussers in de webshop voor blussen op apparatuur tot 1000-volt.


Sprayblusser keuken kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb