brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » WONING » FEESTDAGEN

Brandblusser feestdagen. Brandblusser voor tijdens de feestdagen kopen? Brandblussers om veilig frituurbrand en brand in brandklassen A, B en *F ( vet en olie* ) en elektrische apparatuur tot 1000-volt te blussen. Brandblussers voor bedrijfskeuken en keuken thuis. Sprayblussers zijn erkende brandblussers, handzaam en overal te monteren. Tijdens de feestdagen is het risico op brand in de keuken meer aanwezig. Vaak zijn dan veel personen in dezelfde ruimte. Webwinkel onderhoudsvrije brandblussers voor optimale brandpreventie in keukens tijdens de feestdagen.


Brandblusser feestdagen. Brandblusser keuken en andere ruimten in woningen. Universeel inzetbare brandblusser. Veilig bij blussen van brandende frituurpan, hout, papier, textiel, vloeibare stoffen en elektrische apparaten tot 1000-volt. Handige brandblusser en licht van gewicht. Brandblusser keuken op iedere plaats keukens te bevestigen zonder in de weg te hangen. Een keukenbrand begint onverwachts. Als een keukenbrand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze vrij eenvoudig en snel geblust worden. Dit is een erkende brandblusser voor in de keuken. Des te eerder een keukenbrand met deze brandblusser voor brandpreventie in de keuken van uw woning wordt geblust, hoe minder schade. Per IDeal brandblusser feestdagen kopen?


Brandblusapparaat bedrijfskeukens. Erkende keuken brandblusser voor keukens in hotels, restaurants, snackbar, grillroom, enz. Co2 blusapparaat met 5 kg Co2 inhoud om brand in grootkeukens effectief te blussen. Met Co2 blusapparaten is het eenvoudig om zonder gevaar voor elektrocutie en zonder blusschade op vlam gevatte keukenapparatuur te blussen. Welke Co2 blusser is voor uw horeca onderneming de beste keuken brandblusser? Een Co2 brandblusser kunt u kopen  met 2-kg of 5-kg inhoud. De 2 kg Co2 blusser heeft 34B blusrating. Voldoende voor het veilig blussen van een frituurpan brand thuis. Een Co2-blusapparaat-5-kg heeft een blusrating van 89B. Geschikt om een grote frituurvet, olie- of elektriciteitsbrand te blussen.


Brand ontstaat tijdens de feestdagen met name in de keuken. U bent met uw gasten druk en vergeet even de frituurpan in de gaten te houden. Bij open keukens kunt u het overzicht nog redelijk houden. Echter wanneer er niet op tijd kan worden ingegrepen bij vlam in de pan kunnen de gevolgen desastreus zijn. Zorg ervoor dat u ook tijdens de feestdagen de hittebronnen in de keuken goed in de gaten blijft houden. Helemaal wanneer er kinderen in de keuken lopen. Blussen met een blusdeken is gevaarlijker dan u denkt. Hierom geven wij advies om in plaats van een blusdeken de sprayblusser te kopen. Met de sprayblusser keuken blust u brand veilig. 


Blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.