brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » OUDEREN » BRANDMELDER KEUKENS

Wanneer u een rookmelder in de keuken heeft dan zal deze veelvuldig foutief alarm afgeven en keer op keer afgaan. Een rookmelder detecteert op rookontwikkeling en ziet dan stoom - damp als zodanig. Rookmelders dienen dus niet aan het plafond in een keuken gepositioneerd te worden. Op de afbeelding links ziet u dat er continue draadloos gecommuniceerd wordt tussen een draadloos koppelbare rookmelder en een tevens draad loos koppelbare hittemelder. Beste brandmelder voor branddetectie in keuken is een draadloze hittemelder. Draadloos koppelbare brandmelders worden ook RF melders genoemd. koppelbare rookmelders, hittemelders en koolmonoxide melders zijn voor woning en bedrijf verkrijgbaar


Installateurs zijn al jaren enthousiast over het complete RF melder aanbod welke voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Voordeel voor u als klant is de minder benodigde installatietijd bij aanschaf van batterij gevoede RF melders. Er hoeft immers geen bekabeling aangelegd te worden. In batterij gevoede RF melders worden lithium batterijen meegeleverd met de levensduur van tien jaar. Alle RF melders en RF accessoires worden al geruime tijd in gebouwen toegepast. Deze draadloos te koppelen rookmelders, hittemelders en koolmonoxide melders staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Al in het productieproces wordt iedere RF melder meerdere malen getest en gekeurd volgens Europese regelgeving. Behalve de aanwezigheid van de juiste brandmelders in de keuken van uw woning of bedrijf bieden wij tevens de juiste brandblusser voor in de keuken van woning en bedrijfskeuken 


Voor de Nederlandse markt hebben diverse draadloos koppelbare brandmelders het Komo keurmerk. Komo is een belangrijk keurmerk voor in de bouw waar veel draadloos koppelbare rook- en hittemelders worden geïnstalleerd. Vanwege de storing ongevoeligheid, betrouwbaarheid en mogelijkheden tot onderling koppelen worden draadloos koppelbare brandmelders voorgedragen en geadviseerd. De 230V melders communiceren met elkaar door middel van RF sokkels. De rookmelder die rook detecteert zend radiografisch een code die door andere rookmelders opgepakt wordt. Deze rookmelders gaan ook direct in alarm. De code is voor elke rookmelder gelijk (fabriekscode) zodat alle brandmelders standaard vanuit de verpakking al met elkaar kunnen communiceren. Elke RF rookmelder heeft een eigen huiscode. Het instellen van deze code is aan te bevelen om te voorkomen dat er communicatie met rookmelders in naburige panden plaatsvindt. Iedere ontvanger heeft naast de fabriekscode 30 geheugen plaatsen waar 30 verschillende huiscodes in kunnen worden opgeslagen. RF brandmelders zijn selectief op elkaar in te leren. Hiermee wordt bepaald welke melders op elkaar reageren en welke niet.  


RF SYSTEMEN KUNNEN MET RF ACCESSOIRES UITGEBREID WORDEN:

 

  • test en hush functie op afstand
  • handalarm brandmelder, flitslicht-trilpad
  • relais aansturing (koppeling alarmcentrale of extra signaalgever)
  • lokaliseren van geactiveerde melder op afstand (memory functie)
  • Interface tussen IC-signaal (interconnect, bedraad) en RF-signaal (draadloos)
  • Interface voor aansturing door middel van extern contact (bijv. sprinklersysteem)

 

De bewezen techniek van het onderling draadloos koppelen van brandmelders is nu ook beschikbaar voor batterij gevoede RF (600 serie) rookmelders. Het koppelen van batterij gevoede rookmelders kan bedraad en draadloos. Draadloos koppelen kan heel eenvoudig met de insteekbare RF module (146 serie). Hiermee wordt draadloos koppelen tot stand gebracht. Nieuw zijn de draadloos te koppelen rookmelders met lithium batterij (10 jaar). 


Deze gecertificeerde draadloos koppelbare brandmelders zijn een uitkomst bij nieuwbouwprojecten en renovatie van woonhuizen, studentenhuisvesting en bedrijven in de klein zakelijke markt. In monumentale gebouwen hoeven er bijvoorbeeld geen sleuven, voor het netjes wegwerken van bekabelingen in wanden uitgefreesd te worden waarmee u veel geld door tijdrovende werkzaamheden uitspaart en overlast door rond dwalend stof door uw pand voorkomt. Ook voorkomt u dat er nog meer kabelgoten langs muren en over plafonds worden aangebracht waarmee u eveneens tijd en geld bespaard. Draadloos koppelbare brandmelders zijn de beste RF melders voor studentenhuis, woning, appartement, vakantiehuis, praktijk en klein zakelijk gebruik. Wij adviseren u om de juiste brandmelders op de juiste plaats in het midden op plafonds te plaatsen. Op deze wijze vindt er een effectieve branddetectie plaats. U kunt nu voor nog meer brandveiligheid zorgen door tevens de juiste keuken brandblusser voor woning of bedrijf te kopen. Eventueel aangevuld met een erkende blusdeken welke u eenvoudig nabij het brandrisico in de keuken aan de muur of aan de binnenzijde van een keukenkast kunt hangen. 


Rookmelders, hittemelder of brandblussers? Neem gerust contact op.