brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » WONING

Brandblusser keuken. Brandblusser keuken kopen? Brandblusser keuken en andere ruimten in uw woning. Universeel inzetbaar en veilig voor blussen van een brandende frituurpan, hout, papier, textiel, vloeibare stoffen en elektrische apparaten tot 1000 volt. Enorm handige keuken brandblusser en licht van gewicht. Brandblusser keuken, op iedere plaats in de keuken op te hangen zonder in de weg te hangen. Een woningbrand begint onverwachts. Als een woningbrand zich nog niet heeft uitgebreid kan deze vrij eenvoudig en snel geblust worden. Dit is een erkende brandblusser voor in de keuken. Des te eerder een keukenbrand met deze brandblusser voor in de keuken wordt geblust, hoe minder schade. Bij ontstaan brand in een keuken is snelle reactie direct vereist.


Ter vergelijk: een conventionele metalen brandblusser die in meterkast, garage of schuur hangt moet eerst gevonden worden. Dan moet de blusinstructie op het brandblusser etiket worden gelezen en dient ook nog de borgpin met veel kracht uit de zware conventionele brandblusser getrokken worden. Dit alles maakt een snelle reactie bijna onmogelijk. Onze foam brandblusserspray in spraybus is tijdens een beginbrand onmiddellijk voorhanden. Bevat een bluscapaciteit welke is afgestemd op het blussen van een beginbrand in keuken en op de inboedel in woningen. Uw brandverzekering geeft mogelijk korting op uw inboedelverzekering premie bij het kopen van deze maatwerk woning brandblussers welke door Kiwa en NCP toegelaten zijn. De beste brandblusser in huis. 


De brandblusser spray voldoet aan de veiligheidseisen die de Nederlandse Overheid aan brandblussers in woningen stelt. Naast het kopen van brandblussers voor keuken en woning is het altijd raadzaam om minimaal èèn blusdeken in of nabij de keuken in uw huis te hebben. De brandblusserspray blusefficiëntie komt tot stand doordat het duurzame schuimblusmiddel in combinatie met zeer speciale spuittechniek ( microfog technologie ) voor volledige afdekking van de beginnende brand zorgt. In deze universele brandblusser wordt gebruik gemaakt van een high performance schuim. Tijdens het blussen wordt de hitte uit de brand onttrokken en voorkomt de op de brand tot stand gekomen filmlaag dat nieuwe zuurstof tot de brand zou kunnen toetreden. Het blusresultaat is dat zonder voldoende zuurstof een brand niet voortduren waardoor een keukenbrand of een woningbrand in zichzelf dooft.  


Deze keuken brandblusser voor in huis dient voor het blussen van branden in de brandklassen A, B en *F. Een in brand staande frituurpan of een pan met brandende bakolie valt in categorie brandklasse F. Belangrijk is de blusrating. Wat is blusrating? De blusrating van een brandblusser staat altijd op het etiket van erkende brandblussers vermeld. Dit zijn getallen waarbij de letter van een brandklasse wordt weergegeven. Deze brandblusser geschikt voor woning inventaris en keuken heeft een blusrating van 5A, 21B, 5F. U kunt met de brandblusser in spraybus bij brand in de keuken een 5 liter frituurvet of 21 liter vloeistof brand blussen. De brandblusser voor woning en keuken thuis is inzetbaar binnen omgevingstemperaturen boven nul graden. Er worden op Google brandblusser sprays aangeboden met minder dan 5F blusrating. Wij adviseren u om een keuken brandblusser met blusrating vanaf 5F te kopen. Reden is dat er in een gemiddelde frituurpan 5 liter frituurvet kan. In het geval van vet brandbestrijding kunt u beter de juiste brandblusser hebben. 


BRANDBLUSSER | WONING | KEUKEN | THUIS: 

Brandblusser in kantoorruimte, slaapkamer, woonkamer, zolder, berging, keuken, overloop, meterkast, trapopgang, enz. Ons advies luidt. Hang de brandblusser spray op strategische plaatsen aan muren op. De sprayblusser is aan alle soorten wanden te bevestigen. Brandblusser voor eengezinswoning, vakantiehuis, studentenhuis, appartement, bungalow, enz. Om de brandblusser spray spuitbus in woning aan de wand of aan de binnenkant van een keukenkastje te hangen is de stevige voordelige brandblusser beugel ontworpen. De brandblusserspray heeft nagenoeg eenzelfde spuitduur als een zes liter schuimblusser en heeft geen periodiek jaarlijks onderhoud nodig. U bespaart onderhoud kosten.


 Brandblusser keuken kopen? Neem gerust contact op.