brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » BOOT

Brandblusser keuken boot. Beste brandblusser boot keuken met lage prijs. Het is vooral aan boord belangrijk om de juiste brandblusser aan boord van uw boot te hebben. In onze brandblusser webshop kunt u de goedkoopste erkende brandblussers voor op de boot kopen. Een brandblusser is aan boord van motorboten verplicht. Welke brandblusser u voor aan boord van uw pleziervaartuig of beroepsvaartuig nodig heeft hangt af van het te verwachten brandrisico. Behalve brandblussers voor boten nu ook onderhoudsvrije-blussers voor jachthavens, bootloodsen en werkplaats.


BRANDBLUSSER KEUKEN BOOT | SPRAYBLUSSER: 

  • 5A: sprayblusser voor blussen max. 0.50 cm vaste stof beginbrand.
  • 21B: sprayblusser voor blussen max. 21 liter vloeistoffen beginbrand.
  • 5F: sprayblusser voor blussen max. 5 liter vet en olie beginbrand.

Beste brandblusser keuken boot. Geschikt voor op de boot blussen van keukenbrand bij temperaturen tot onder nul. Spray brandblusser voor het aan boord van boten veilig blussen op hout, papier, textiel, vloeistoffen en boordapparatuur tot 1000 volt. Door Overheid erkende lichtgewicht brandblusser met nagenoeg dezelfde blustijd als een metalen 6 liter schuimblusser. Met deze brandblusser voor boten minimaal drie jaar lang geen onderhoudskosten. Dankzij het lichte gewicht van de brandblusser is het snel en eenvoudig ophangen. De brandblusser bediening is enorm simpel. De verzegelde dop afnemen. Dan de sprayblusser knop op de brandhaard richten en u bent aan het blussen. Unieke brandblusser met lage prijs. Bootschade verzekeringen en het NCP juichen brandpreventie aan boord met lichtgewicht handzame brandblussers vanwege de onmiddellijke beschikbaarheid toe om branduitbreiding en persoonlijk gevaar aan boord van boten te beperken. 


Poederblusser op de boot? Niet doen! Blussen met een poederblusser geeft grote gevolgschade. Poeder vreet in de lak van uw boot. Op vaste stoffen is het aan boord dan ook nog altijd beter om een schuimvormend blusmiddel te gebruiken. De sprayblusser boot bevat schuimvormend middel ( SVM ). SVM werkt temperatuur verlagend en afdekkend. Het is goed om op het dek, in het slaapgedeelte en in de keuken van uw boot een sprayblusser op te hangen. De sprayblusser kunt u zowel verticaal als horizontaal ophangen plus u kunt tijdens het blussen stootsgewijs de brand blussen. Een sprayblusser hoeft u niet gelijk helemaal leeg te spuiten. Webshop brandblussers voor boten, beroepsvaartuigen en brandblussers voor jachthavens.


Brandblusser boot kopen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb