brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » BLUSDEKEN

Brandblusser thuis. Een brandblusser of blusdeken kopen kan bijna overal. Maar wat is nu een goede blusdeken? Van groot belang is het formaat van blusdekens en of de blusdeken aan norm 1869:1997 voldoet. Behalve een blusdeken raden wij aan om een vet brandblusser in de bedrijfskeuken of keuken thuis te hangen. Webwinkel brandblussers voor keukens. Goedkope erkende brandblussers.

 

Een blusdeken is bedoeld voor het doven van frituurbrand, vetbrand, vlam-in-de-pan of brandende prullenbak. Ook zijn blusdekens geschikt voor het doven van brandende kleding. Het gebruik van een blusdeken is eenvoudig en zo worden ernstige brandwonden voorkomen. In een keuken waar altijd een verhoogd risico op brand is komen blusdekens tot hun recht. Bij een frituurbrand trekt u de brandblusdeken uit de wand houder en bedekt de brand. Als de blusdeken over de brandende frituurpan is gelegd laat deze dan minstens 30 minuten liggen. Dit ter voorkoming dat er nieuwe zuurstof bij het oververhitte frituurvet kan komen. Wanneer de temperatuur van frituurvet of olie in de frituurpan zich nog nabij de zelfontbrandingstemperatuur bevindt bestaat kans dat de frituurbrand opnieuw uit zichzelf herontsteekt. Echter zonder voldoende zuurstof kan brand niet herontsteken. Blusdekens voorkomen toevoer van nieuwe zuurstof.

 

Brandblusser woning. Een woningbrand begint negen van de tien keer in de keuken. Brand ontstaat doordat frituurolie of vet in de pan oververhit is. Ook kan het zijn dat er te weinig of vervuild frituurvet of frituurolie in de pan zit.  Ook kan er sprake zijn van een defecte thermostaat. Schakel bij een keukenbrand de hittebron (stekker uit het stopcontact) en wasemkap uit. Blus een frituurbrand nooit met water. Hierdoor ontstaat een explosieve steekvlam. Zorg ervoor dat u een erkende blusdeken in de keuken heeft. De blusdeken op de afbeeldingen voldoet aan alle vereiste regels volgens NEN 1869:1997. De blusdeken is aan wand, deur of keukenkastje te bevestigen. Een brand met blusdekens doven is niet eenvoudig. Webwinkel brandblussers bedrijfskeuken, thuis en marktkramen via IDeal kopen.


Brandblusser keuken kopen? Neem gerust contact op.