brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » THUIS

Brandblusser keuken thuis. Brandblusser keuken thuis kopen? Brandblusser keuken en andere ruimten thuis. Universele brandblusser voor veilig blussen brand frituurpan, hout, papier, textiel, vloeibare stoffen en elektrische apparaten tot 1000 volt. Handzame keuken brandblusser met eenvoudige bediening en licht-van-gewicht. Brandblusser keuken thuis op iedere plaats in keukens op hangen zonder in de weg te hangen. Brand thuis begint meestal onverwachts. Als de brand zich niet heeft uitgebreid kan deze vrij eenvoudig en snel geblust worden. Sprayblussers zijn erkende brandblussers. Ook voor in de keuken thuis. Hoe eerder brand in de keuken kan worden geblust hoe kleiner de schade. Bij ontstaan van brand in keukens is snelle reactie direct vereist. Webshop brandblusser keuken thuis.


Brandblusser keuken thuis. Metalen brandblussers die in meterkast, garage of schuur hangen moeten bij brand eerst gevonden worden. Dan moet de blusinstructie op het brandblusser etiket worden gelezen en dient ook nog de borgpen met veel kracht uit de zware metalen blusser getrokken worden. Dit maakt snel blussen bijna onmogelijk. Onze sprayblusser is onmiddellijk inzetbaar en bevat de bluscapaciteit die is afgestemd op blussen van beginbrand in keuken en ruimten thuis. Uw brandverzekering geeft mogelijk korting op de verzekeringspremie bij het kopen van spray brandblussers. Sprayblussers zijn goedgekeurde brandblussers met Rijkskeurmerk en CE-markering. 


Brandblusser keuken thuis. Sprayblussers voldoen aan eisen die de Overheid aan brandblussers thuis stelt. Naast het kopen van brandblussers voor in de keuken thuis is het raadzaam om een blusdeken in de keuken thuis te hebben. De blusefficiëntie van sprayblussers komt tot stand door het effectieve schuim blusmiddel in combinatie met speciale blus techniek ( microfog technologie ). Dit samen zorgt voor volledige afdekking van de brand thuis. Universele brandblusser bevat high performance schuim. Tijdens het blussen wordt de hitte uit de brand onttrokken en voorkomt de op de brand tot stand gekomen filmlaag dat er nieuwe zuurstof tot de brand zou kunnen toetreden. Het blusresultaat is dat zonder voldoende zuurstof de brand niet kan voortduren waardoor de keukenbrand in zichzelf dooft.  


Brandblusser keuken thuis. Brandblusser keuken thuis voor het blussen brand in brandklassen A, B en *F. Een frituurpan blussen of een pan met brandende bakolie blussen behoort tot brandklasse F. Behalve welke brandklasse is blusrating bij het kopen van brandblussers belangrijk. Wat is blusrating? De blusrating van brandblussers staat altijd op het etiket van erkende brandblussers vermeld. Dit zijn getallen waarbij de letters van brandklassen worden weergegeven. De brandblusser voor in de keuken thuis is geschikt voor het blussen  en keuken heeft een blusrating van 5A, 21B, 5F. Met de brandblusser in spraybus bij brand in keuken 15 liter frituurvet of 5 liter bakolie brand blussen. De brandblusser voor thuis is inzetbaar binnen omgevingstemperaturen boven nul graden. Er worden op Google sprayblussers aangeboden met minder dan 5F blusrating. Wij adviseren u om een keuken brandblusser met blusrating vanaf 5F te kopen. Reden is dat er in een gemiddelde frituurpan 5 liter frituurvet gaat. In het geval van vetbrand bestrijding kunt u beter een goed blusbereik hebben. 


Brandblusser thuis, kantoorruimte, slaapkamer, woonkamer, zolder, berging, keuken, overloop, meterkast, trapopgang, enz. Ons advies luidt Hang de brandblusser spray op strategische plaatsen aan muren op. De sprayblusser is aan alle soorten wanden te bevestigen. Brandblusser voor eengezinswoning, vakantiehuis, studentenhuis, appartement, bungalow, enz. De brandblusser in spraybus voor woning en keuken thuis is ook verkrijgbaar in de professionele versie voor bedrijfskeuken, grootkeuken en marktkraam. Om de brandblusser spray spuitbus in uw woning aan de wand of aan de binnenkant van een keukenkastje te hangen is er een speciale stevige maar toch voordelige brandblusser beugel ontworpen. En last but not least. De brandblusserspray heeft nagenoeg eenzelfde spuitduur als een zes liter standaard schuimblusser en heeft geen periodiek jaarlijks terugkerend onderhoud nodig. U bespaart hiermee fors op het reguliere onderhoud aan brandblussers.


 Brandblusser keuken thuis kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 


Rating: 5 sterren
12 stemmen
brandblusser-keuken