brandblusser voor in de keuken voor aanbieding prijs kopen, veilig online..!

HOME » WONING » VAKANTIEHUIS

BRANDBLUSSER VAKANTIEHUIS


Brandblusser vakantiehuis en vakantieverblijven. Brandblusser vakantiewoningen kopen? Brandblusser om de brandpreventie in ieder vakantieverblijf verder optimaliseren. Tijdens de vakantie zijn we ons minder bewust van de gevaren en risico's op brand. Ook tijdens vakanties is brandpreventie in vakantiehuizen noodzakelijk. In 2015 zijn in woningen twintig personen door brand omgekomen. Hieruit blijkt dat het verbeteren van de brandpreventie ook in vakantiewoningen actueel is. Het is niet voor te stellen dat er ook in vakantiehuizen nog altijd geen of te weinig rookmelders of brandblussers zijn. 


Brandblusser vakantiewoning. Brand ontstaat vooral in de keuken. Denk maar aan de vergeten pan op het vuur, aan gelaten strijkijzer op de eerste verdieping of een te heet geworden frituurpan die vergeten wordt uit te zetten. Op vakantie gaan zetten we bijna dagelijks de barbecue, de vuurhaard en de vuurkorf aan. Dit zijn allemaal open vuur situaties waarbij de eigenaar van het vakantiepark of vakantie huis zich ervan bewust moet zijn dat niet iedere brandblusser geschikt is op iedere brand. De indeling van een vakantiewoning is vaak ook heel anders dan onze eigen woning. Neem dus aan het begin van uw verblijf in een vakantiewoning de vluchtroute met uw gezin of vakantiegangers door. Van groot belang is dat brand in een vakantiewoning snel wordt gedetecteerd en gesignaleerd. Branddetectie vakantiewoning. Goede en voldoende rookdetectoren zijn in vakantiewoningen dus extra belangrijk. Rookmelders zorgen ervoor dat brand snel ontdekt wordt. Plaats in ieder vertrek in vakantiewoning of vakantie verblijf een rookmelder en in de keuken een hittemelder aan het plafond. RF rook- en hittemelders zijn draadloos en onderling koppelbaar. Wordt er op een bepaald moment rook of rookgas in slaapkamer, woonkamer of entree en/of overmatige hitte in de keuken of douche gedetecteerd dan geven alle rookmelders tegelijkertijd een luid en duidelijk akoestisch alarmsignaal in iedere ruimte. Er klinkt een algeheel ontruimingssignaal door de vakantiewoning. Na detectie rookontwikkeling is er slechts drie minuten tijd om de woning veilig te ontvluchten. 


In de keuken van een vakantiewoning veilig brand blussen kan nu met deze onderhoudsvrije brandblusser spray in spuitbus. Behalve voor het blussen van frituurvet dat in brand staat ook geschikt is voor het blussen van brandend hout, papier en textiel. Is er sprake van meerdere verdiepingen in een vakantie woning dan is het advies om per verdieping deze goedkope brandblusser op een direct plaats aan de muur te hangen. De brandblusser in spuitbus is een kleine brandblusser, licht van gewicht en uitermate handzaam. De brandblusser in spuitbus heeft bijna dezelfde bluscapaciteit als een schuimblusser met 6 liter schuim inhoud. Bij uitstek de beste brandblusser in vakantiehuis en vakantieverblijf. Zelfs geschikt voor onderweg op vakantie in auto, camper en caravan. De brandblusser voor keukens van vakantiewoningen geschikt voor brand blussen in brandklasse A (=vaste stoffen), B (=vloeibare stoffen), F (=vet en olie) en op elektrische apparatuur tot 1000 volt. Kostenverlagend voordeel is dat de brandblusser geen onderhoud hoeft.


Brandblusser vakantiewoning kopen? Neem gerust contact op.